Har du investerat pengar i förändringsprogram som inte nått avsedda resultat?

Prova-på 4FP har vi satt samman för dig som inte vill göra om samma misstag igen. Under en halvdag testar du på ett enkelt sätt modellerna, arbetssättet och oss. Så du vet vad du köper.

Prova-på för dig som individ har vi bara vid några tillfällen per år i Stockholm och Malmö. Vill du vara säker på att inte missa ett tillfälle?  Prenumerera på nyhetsbrevet så vet du när nästa tillfälle är.

Vill du att din ledning eller arbetsgrupp ska få en konkret upplevelse av vad 4FP kan göra för skillnad? Hör av dig till oss så bokar vi en halvdag för er internt.

Prova-på i Stockholm hösten 2017 (kostnadsfri)

• STOCKHOLM 29 september 2017, kl 08.30-12.30. Business Wellness Center, Vasagatan 16

PS. Vi avslutar med gemensam lunch.

När senast provade du något nytt?
Fokus i vårens Prova-på 4FP ligger på dig som ledare – du får prova våra modeller på din egen verklighet.

Prova-på  är en aha-upplevelse där man inser vikten av att hantera både de yttre och inre krafterna vid alla typer av förändringar – om förändringen skall bli varaktig.”
Henrick Nilsson, Fujitsu

Prova-på för arbetsgrupp

Hör av dig till oss om du och din arbetsgrupp vill prova modellerna under en halvdag.

Hur går det till?

En arbetsgrupp eller en annan sammansättning från din organisation arbetar sig igenom modellerna tillsammans med oss. Vi tar er varvet runt – så ni kommer fram till om ni gör det nödvändiga eller det möjliga och vilket som är ert EOR – extraordinära resultat.

Prova-på för ledningsgrupp

Hör av dig till oss om du och din ledningsgrupp vill prova modellerna under en halvdag.

”Resultaten kom direkt! Ledningsgruppen hade inte bara fått ett användbart verktyg utan också en gemensam upplevelse och referens. Min förhoppning var att prova-på tillfället skulle bli en inspirationskälla, men den skapade så mycket mer. På några få timmar gav den tillgång till de nycklar som behövdes i det fortsatta utvecklingsarbetet.”
Åsa Manelius, VD Biora AB