En kollega till mig med motsvarande roll som jag gick programmet förra året. Det var roligt att se hur han utvecklades. Detta var något jag också ville testa.

Fem frågor till Stephan Ehrhardt

StephanKort om dig som person, din verksamhet och professionella roll.
Jag heter Stephan Ehrhardt och är en 48-årig tvåbarnsfar som bor i Djursholm. Har jobbat som managementkonsult sedan 1998 och innan dess, allt från officer till säljare och försäljningschef. Sedan 2006 arbetar jag som ansvarig för en affärsenhet på Centigo och är även delägare i företaget.

Kan du beskriva vilken utmaning du hade med dig i programmet? Centigo växer kraftigt och jag har ca 30 personer i min enhet. Ambitionen är att vi skall växa till ca 45 inom 18 månader. Hur skulle jag nu få detta att på bästa sätt att fungera och samtidigt hitta glädjen i mitt och mina medarbetares jobb?

Vilka var dina förväntningar? Jag hade nog inga förväntningar annat än på mig själv. Jag bestämde mig för att om jag nu skall investera tolv dagar i en utbildning så gäller det verkligen att ge allt och att inte välja den enkla vägen.

Beskriv några händelser eller erfarenheter som haft särskild betydelse för dig? Man kommer väldigt nära de andra deltagarna och det råder en väldig öppenhet och ärlighet i gruppen. Den feedback man får av de andra är alltid relevant och hjälpsam. Det är tuffa situationer vi hamnar i men våra  handledare tar oss igenom det hela på ett elegant sätt. Man skall vara beredd på att förändras av detta och man skall vilja utmana sina gamla sanningar och modeller för att hantera sitt liv. Det är verkligen ingen hokus-pokus utan det är en häftig resa där du själv står i centrum även om det är andra där som gör motsvarande resa.

Kommer du ihåg vad det var som gjorde att du valde 4FPs program?
En kollega till mig med motsvarande roll som jag gick programmet förra året. Det var roligt att se hur han utvecklades. Detta var något jag också ville testa.

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier