Prova-på 4FP Academy

När senast provade du något nytt?
Vi förflyttar morgondagens ledare in i framtiden.

Academy består av sex olika moduler och vi börjar med att introducera våra två första på marknaden under hösten. Nyfiken? Nu har du möjlighet att få en inblick i vad det kan innebära för dig. Välkommen med din anmälan!

Höstens prova-på blev fullbokade, vi uppdaterar snart med vårens tillfällen

1. Passionerad förändringsledare

Under två timmar har du möjlighet att prova på vad det innebär att bli en passionerad ledare och med mod leda verklig förändring/transformation i din roll.

FULLSATT den 7 september, kl 8.00–10.00
FULLSATT, 20 september, kl 8.00–10.00
PLATS: Business Wellness Center, Vasagatan 16

2. 4FP Analys

Du kommer under dessa två timmar få möjlighet till nya insikter och praktiska verktyg att identifiera de orealiserade potentialerna för att förflytta din organisation in i framtiden.

FULLSATT den 7 september, kl 11.00–13.00
FULLSATT, 20 september, kl 11.00–13.00
PLATS: Business Wellness Center, Vasagatan 16

Prova-på  är en aha-upplevelse där man inser vikten av att hantera både de yttre och inre krafterna vid alla typer av förändringar – om förändringen skall bli varaktig.”
Henrick Nilsson, Fujitsu

Har du investerat pengar i förändringsprogram som inte nått avsedda resultat?

Prova-på 4FP har vi satt samman för dig som inte vill göra om samma misstag igen. Under en halvdag testar du på ett enkelt sätt modellerna, arbetssättet och oss. Så du vet vad du köper.

Prova-på för dig som individ har vi bara vid några tillfällen per år i Stockholm. Anmäl dig till nästa tillfälle!

Vill du att din ledning eller arbetsgrupp ska få en konkret upplevelse av vad 4FP kan göra för skillnad? Hör av dig till oss så bokar vi en halvdag för er internt.

Prova-på för arbetsgrupp

Hör av dig till oss om du och din arbetsgrupp vill prova modellerna under en halvdag.

Hur går det till?

En arbetsgrupp eller en annan sammansättning från din organisation arbetar sig igenom modellerna tillsammans med oss. Vi tar er varvet runt – så ni kommer fram till om ni gör det nödvändiga eller det möjliga och vilket som är ert EOR – extraordinära resultat.

Prova-på för ledningsgrupp

Hör av dig till oss om du och din ledningsgrupp vill prova modellerna under en halvdag.

”Resultaten kom direkt! Ledningsgruppen hade inte bara fått ett användbart verktyg utan också en gemensam upplevelse och referens. Min förhoppning var att prova-på tillfället skulle bli en inspirationskälla, men den skapade så mycket mer. På några få timmar gav den tillgång till de nycklar som behövdes i det fortsatta utvecklingsarbetet.”
Åsa Manelius, VD Biora AB