Passionerad förändringsledare, går det?

Är du en trött projektledare som i takt med ökat förändringsmotstånd och organisatoriska trögheter stegvis tappat din energi och passion – att förändra och göra skillnad?

Fokuserar du nu hårt på att möta alla deadlines inför sommaren så att du kan ta några veckors semester, hinna återhämta dig för att sedan gå på det igen i slutet av augusti? Det var inte så det var tänkt att vara, eller hur? Och vi är faktiskt bara i början av den disruptiva och transformativa eran av förändring vi just trätt in i.

Hur ska du hålla? Hur ska alla de positiva utvecklingskrafter som vill förflytta organisationer in i den nya framtiden inte bara hålla – utan med lust, autenticitet och på ett hållbart sätt leda sig själv och inspirera andra att följa med in i framtiden.

Vill du vara en hållbar och passionerad förändringsledare? För dig bygger vi 4FP Academy där det i höst är världspremiär för utbildningen 4FP Passionerad Förändringsledare. Prova-på tillfällen i september 2018 finns här.

Jag tycker det känns bra att vi tar detta steg. En bok som jag aldrig skrev på 90-talet hade titeln ”Även förändringsledare är människor”. Det var när jag såg att de mest ambitiösa och drivna ledarna fick ytterligare förändringsuppdrag från högsta ledningen som gjorde att i princip alla ”gick in i väggen” eller tröttnade. Det är på tiden att vi gör något åt det och att drivna individer får den stödstruktur de väl förtjänar.

En bästa sommar till er alla – och ta hand om er!
Dr. Carlsson

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier