Christina Hambäck om 4FP Academy

Jag har utmanat mig själv och vågat göra saker på ett nytt sätt. Genom att testa har jag utvecklat mig själv till en bättre och mer framgångsrik individ.

Jag arbetar som fastighetskonsult och medarbetaransvarig på Newsec Sweden’s rådgivningsverksamhet. Jag arbetar inom området Capital Markets och fungerar som projektledare i större fastighetstransaktioner. Storleken på de affärer jag är involverad i sträcker sig från 100 miljoner kr upp till ett par/tre miljarder.

Vilken utmaning du hade med dig i programmet?
De största utmaningarna som jag hade med mig in i programmet handlade om mig och min syn på mig själv, att leva upp till mina egna högt ställda förväntningar, men även andras. Jag är relativt ny på min arbetsplats och jag behövde identifiera och ”sätta” min roll. Jag arbetar i ett värderingsstyrt företag med en mycket stark företagskultur och jag ville bidra till den på mitt sätt.

Vilka var dina förväntningar?
Mina förväntningar var högt satta. Min förhoppning var att jag genom att gå programmet skulle förstå mig själv bättre och framför allt hitta sätt att verkligen lyckas med mina mål och kunna ta nästa steg i min karriär. Jag ville känna upprymdhet när jag tänkte på mina mål och känna att ”Nu händer det!”.

Beskriv några händelser eller erfarenheter som haft särskild betydelse för dig.
För mig har begreppet ”Gör något annorlunda” varit en viktig ledstjärna genom programmet och något som påverkat mig sedan den allra första modulen. Jag har utmanat mig själv och vågat göra saker på ett nytt sätt. Genom att testa har jag utvecklat mig själv till en bättre och mer framgångsrik individ, jag är mer stolt över det jag gör till vardags nu än innan jag gick programmet och jag har hittat ett inre lugn. Många av de övningar vi gjort har utmanat mig och jag har gått stärkt därifrån. Det sätt som vi har arbetat fram ett Extra Ordinärt Resultat på har fått mig att tänka i nya banor.

Kommer du ihåg vad det var som gjorde att du valde 4FPs program?
Jag valde att gå 4FPs program efter en kortare föreläsning om programmet på en nätverksträff. De korta men effektivt tydliga övningarna vi gjorde under två timmar väckte många känslor och satte min hjärna på högvarv. Jag kände direkt att det här vill jag göra!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier